Welkom

Een van de grootste producenten van bouwmaterialen in Europa, Mathios Stone uit Athene biedt meer dan 120 jaar ervaring in vakmanschap en geavanceerde productiemethoden.
Mathios Stone produceert verschillende modellen steenstrips en kleuren van Toscaanse kasseien tot steenstrips met een Zuid-Europese uitstraling.
Het uiterlijk van de steenstrips wordt bereikt door in detail natuurstenen uit alle delen van de wereld te kopiëren
De uitgebreide ervaring van Mathios Stone met metselproducten en uiterst nauwgezette aandacht voor detail stelt hen in staat een product te maken dat voldoet aan het motto:
“Only Nature Can Copy Us”.

 

De ideale oplossing voor nieuwbouw en renovatie 

Ideaal voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Mathios Stone biedt het uiterlijk van natuursteen in de vorm van een lichtgewicht en gemakkelijk te installeren steenstrip.
Gegarandeerde oppervlakte en kleur echtheid zorgen voor een onderhoudsvrije binnen- en buitentoepassing zoals muren, openhaarden en erfafscheidingen. 

 

Meer vrijheid in ontwerpen

 Dankzij het unieke proces en de toepassing van natuurstoffen voor de kleuren zijn onze fabrieksmatig geproduceerde steenstrips niet van echt natuursteen te onderscheiden.

Wij spreken dan ook liever van decoratieve muurbekleding.

 

 

  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding geven u de mogelijkheid om extra accenten in uw ontwerp aan te brengen
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding is op bijna iedere ondergrond toepasbaar, mits de ondergrond maar vlak en droog is.
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding zijn verkrijgbaar in 15 verschillende modellen en diverse kleuren.
  • Van de Mathios Stone decoratieve muurbekleding zijn bij bijna alle modellen ook hoekstukken verkrijgbaar.
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding zijn gemaakt van beton, gekleurd met natuurlijke stoffen en geleverd met een garantie van 30 jaar op de kleurechtheid.
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding zijn getest op onder andere de fysische en mechanische eigenschappen ( testrapporten staan ter beschikking )
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding zijn zowel binnen als buiten toe te passen.
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding is verpakt per +/- 0.5 m2 in een doos, hoekstukken per +/- 1.6 m1
  • De Mathios Stone decoratieve muurbekleding is ook goed te gebruiken in vochtige ruimtes en in de horeca, hierbij adviseren wij gebruik te maken van “Stone-Protec “

Met "Stone Protec" creëert u een vuil en waterafstotende laag zonder dat hierbij de natuurlijke uitstraling van de steen verloren gaat. 

 

Nieuws

Mathiosstone Steenstrips.

Makkelijk te plaatsen

Binnen en buiten gebruik

30 jaar garantie op kleur

Goedkoper dan natuursteen

Natuurlijk design – tijdloos!!

Meer dan 70 verschillende soorten

Geen optische herhaling tot 250 m2

 

Levertijd 4 tot 6 weken